Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
kwaliteit

Kwaliteit en voedselveiligheid staan centraal

hygiëne

Hygiëne, onze prioriteit

Dagelijks na het versnijden worden alle productieruimtes volledig gereinigd en gedesinfecteerd, daarna volgt nog een droogproces, zodat we iedere dag opnieuw een perfecte start maken om uw kwaliteitsproduct te kunnen versnijden.
ons vakmanschap

Varkens versnijden is
ons vak

Reeds jaar en dag staan wij garant voor kwaliteit en sterke service, dit realiseren we iedere dag opnieuw met ons dynamisch team.
kwaliteit

Toegewijd aan kwaliteit

We zorgen voor een doorgedreven begeleiding en ook na de opstart staan we aan jouw zijde. We streven naar een positieve werkcultuur wat resulteert in een tevreden klant.
ons proces

Hoe gaan we te werk

Aankopen van uitsluitend Belgische levende varkens , slachten door derden, karkassen komen door eigen transport naar de uitsnijderij waar we volgens maat en wens van de klant versnijden en uitbenen in een ultramoderne geautomatiseerde snijzaal.
Vervolgens worden de deelstukken  door eigen gekoeld transport zo vlug mogelijk bij de klant geleverd.
NL